Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
ΕΛ EN
 
Χαριτίδης Ματθαίος
 
 
Αγαπητοί φίλοι

Ίσως δεν γνωριζόμαστε προσωπικά ακόμα, και αν έτυχε στα 22 χρόνια που πέρασαν να μοιραστούμε κοινές αγωνίες και κοινές προσπάθειες στον καθημερινό αγώνα. Επιτρέψτε μου λοιπόν να συστηθώ: Ονομάζομαι Χαριτίδης Ματθαίος του Αναστασίου και θέλω να μοιραστώ μαζί σας την ιδιαίτερη τιμή που νοιώθω ως ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ΤΡΑΝΣΚΟΜΠΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Έχω την επιθυμία-υποχρέωση μέσα απ αυτές τις γραμμές να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε καθένα και καθεμία που έβαλαν έστω και ένα λιθαράκι, συντελώντας είτε σαν στελέχη της εταιρείας είτε σαν συνεργάτες της ώστε να εδραιωθεί στην συνείδησή όλων ως μία αξιόπιστη εταιρεία αποθηκεύσεων και μεταφορών.

Πάνω απ όλους όμως θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς τους φίλους και πελάτες που εμπιστεύτηκαν την οικογένεια της ΤΡΑΝΣΚΟΜΠΙ δίνοντάς της το δικαίωμα να υπάρχει στον επιχειρηματικό χάρτη. Θέλω να πιστεύω ότι δεν προδώσαμε την εμπιστοσύνη αυτή και φανήκαμε αντάξιοί της.

Μαζί φτάσαμε στο σήμερα και σας καλώ μαζί να σχεδιάσουμε και να βαδίσουμε στο αύριο.

Με μία υπόσχεση δική μας:
Δεν θα σταματήσουμε στιγμή να δουλεύουμε με σκυμμένο το κεφάλι και να παλεύουμε για να γινόμαστε καλύτεροι. Πιο ποιοτικοί, πιο άμεσοι, πιο σύγχρονοι και πιο κοντά στις ανάγκες σας δημιουργώντας το αύριο που μας περιμένει.


Σας ευχαριστώ
Ματθαίος Α. Χαριτίδης

 
Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
 
Η Transcombi Express Salonica E.Π.Ε. συνεχίζοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο των υπηρεσιών logistics και μεταφορών εισήλθε τον Ιούνιο του 2014 και στο χώρο των Ταχυμεταφορών ιδρύοντας την  Comvos Express Ε.Π.Ε., προσβλέποντας στις επιτακτικές ανάγκες της αγοράς.
Web design & development - Istopolis