Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
ΕΛ EN
 
Διανομή
Όλα τα υπόλοιπα τμήματα δεν θα μπορούσαν να λειτουργούν εάν η ποιότητα στην τελική παράδοση (διανομή), δεν ήταν άριστη. Ένα μεγάλο δίκτυο μικρών και μεγάλων φορτηγών κινούνται καθημερινά στην Θεσ/νικη και τους όμορους Νομούς (Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική, Ημαθία, Βέροια, Πέλλα, Κατερίνη) για να διανέμουν και να παραλαμβάνουν εμπ/τα.

Παρέχεται η υπηρεσία Αντικαταβολών με αμεσότητα (εντός 5 ώς 10 ημερών ) καταβολής των ποσών στους Πελάτες μας. Πίσω από όλα αυτά έμπειρο και εξειδικευμένο εργατικό και υπαλληλικό προσωπικό διασφαλίζει τις καλύτερες προυποθέσεις μεταφοράς.

Η παρακολούθηση των δρομολογίων και η δρομολόγηση τους γίνεται ηλεκτρονικά (Truckrooting & planningsoftware).

Εσωτερική Μεταφορά

Καθημερινά η εταιρεία ανταποκρίνεται στις ανάγκες της γραμμής ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΑΘΗΝΑ -ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Στη γραμμή απασχολούνται μόνιμα συνεργαζόμενα αυτοκίνητα για καλύτερη ποιότητα και ταχύτητα υπηρεσιών.

Στην Αθήνα λειτουργούν 2 κέντρα διανομής και περισυλλογής στον Βοτανικό και Ασπρόπυργο. Στο Ηράκλειο η εταιρεία στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της TRANSCOMBI EXPRESS A.E. Η υποχρέωση της εταιρείας είναι η καθημερινή παράδοση και περισυλλογή των εμπορευμάτων πόρτα–πόρτα (door to door). 
 
 
Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
 
Η Transcombi Express Salonica E.Π.Ε. συνεχίζοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο των υπηρεσιών logistics και μεταφορών εισήλθε τον Ιούνιο του 2014 και στο χώρο των Ταχυμεταφορών ιδρύοντας την  Comvos Express Ε.Π.Ε., προσβλέποντας στις επιτακτικές ανάγκες της αγοράς.
Web design & development - Istopolis