Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
ΕΛ EN
 
Εταιρεία
Η TransCombi Express Salonica ΕΠΕ δημιουργήθηκε το 1993 από τον Ματθαίο Χαριτίδη. Αρχικά η εταιρεία είχε ως βασικό πεδίο δραστηριοτήτων τις διεθνείς μεταφορές με φορτία από τη Γερμανία. Σύντομα όμως στον κύκλο των εργασιών της προστέθηκαν οι διαδικασίες LOGISTICS, η εθνική μεταφορά, οι διανομές σε όλη την Ελλάδα, η δική της γραμμή για Ιταλία και οι Θαλάσσιες Μεταφορές.
 
Η εξέλιξη τα τελευταία χρόνια είναι συνεχής με τα ενδιαφέροντα ν' ανανεώνονται. Σαφή μας προτεραιότητα ο εκσυγχρονισμός των μέσων και του τρόπου δουλειάς μας ικανοποιώντας τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Σήμερα, οι εργαζόμενοι της εταιρείας και η πλειάδα των αξιόπιστων συνεργατών στο εσωτερικό και εξωτερικό, εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ικανοποιώντας τις σύνθετες και πολυσχιδείς απαιτήσεις των πελατών μέσα από τις συνδυασμένες δράσεις όλων των τμημάτων μας.
 
H Transcombi Salonica Express ΕΠΕ εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες της βάσει των προτύπων ISO 9001:2008 και ISO 22000 : 2005. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η αξιόπιστη μεταφορά και αποθήκευση των εμπορευμάτων σας.

 
Δομή Εταιρείας - Οργανόγραμμα
 
Οικονομικά Στοιχεία
 • Ισολογισμός 2012
 • Ισολογισμός 2013
 • Ισολογισμός 2014
 •  
  Πιστοποιήσεις
  -TUV 22000
  -TUV 9001
   
  Εταιρεία Εγκαταστάσεις Νέα / Media Ευκαιρίες Καριέρας Επικοινωνία
   
  Η Transcombi Express Salonica E.Π.Ε. συνεχίζοντας μια επιτυχημένη διαδρομή στον χώρο των υπηρεσιών logistics και μεταφορών εισήλθε τον Ιούνιο του 2014 και στο χώρο των Ταχυμεταφορών ιδρύοντας την  Comvos Express Ε.Π.Ε., προσβλέποντας στις επιτακτικές ανάγκες της αγοράς.
  Web design & development - Istopolis